Att våga pröva nytt

IMG_7322

Ibland behöver man våga gå en annan väg. Det är så lätt att bara börja följa massan, försöka få till det som andra klarar utan att reflektera över hur man egentligen mår i det hela. Vad man gör för att bli omtyckt och göra andra glada och vad som egentligen är ens egen väg? Jag har haft en liten vilsen period sista tiden. När allt det jag byggt upp med Lekfullt Lärande bara rasade. Allt det jag drömt om  upplevdes snarare som en mardröm än en dröm. Allt blev som en suddig dimma med sorg och svåra erfarenheter. Men allt lämnade även efter sig viktiga insikter och fantastiskt fina minnen.

Hur stor sorgen än kan vara efter dem man älskar och hur läskigt det än kan kännas att våga ta steget ut i något nytt, så är det bara genom att våga pröva som något kan förändras. Genom ovisshet kommer så småningom klarhet.

IMG_6933

För första gången i mitt liv känner jag mig nu hemma. Till skillnad från när jag tidigare bodde på Lekfullt Lärande och ständigt var omringad av människor och djur som behövde mig, så kan jag nu verkligen koppla av och slappna av när jag är hemma. Mitt huvud som är så känsligt för intryck får äntligen vila. Nu börjar jag bygga bra förutsättningar för ett nytt sätt att arbeta, som är lagom och i balans för alla. När jag arbetar vill jag vara full av kraft och helt närvarande med dem jag arbetar med. För detta behöver jag ett hem som ger  mig kraft.

Jag visste inte att det kunde kännas så här. Jag har aldrig upplevt en sån här livsgnista och inspiration förut. Det är i skogen jag hör hemma. Har försökt att hitta någonstans att bo nära skogen länge och nu har jag äntligen fått komma hit. Har aldrig känt mig lugnare och mer tillfreds med livet. Får bo här i dessa två stugor nära Nackaresrevatet under hela Juli och det var det bästa som kunde hända mig.

IMG_7872IMG_7578

Vet du någon som hyr ut en liten stuga eller liknande på en lugn plats bredvid skogen får du jätte gärna säga till! Har fastnat väldigt mycket för Nacka reservatet men är öppen för många olika lösningar! Skulle inte ha något emot att hamna i ett sammanhang med andra som brinner för liknande som jag.

_MG_7838_MG_7816_MG_7798

Är en sån frihet att sitta ute under nätterna och bara titta på allt. Somna inne i skogen och vakna av djur som kommer och väcker mig. Inga tider inga måsten, bara fullständig ro. Att få vara med i gryningarna och se när allt vaknar. Vill bara vara med om allt.

Har inga svar på var jag ska bo om två veckor hur något kommer bli, men njuter av varje sekund här och hoppas att allt kommer lösa sig. Någonstans känns det som det kommer lösa sig. För vad skulle inte kunna lösa sig av att man hittar tillbaka till sig största kraft? Det är där man mår som bäst, som man kan ge som mest till andra och kan göra bäst ifrån sig tror jag!

IMG_7084IMG_7026IMG_7128IMG_7405IMG_7174IMG_6843

Ska bli så spännande att se vad som utvecklar sig ur detta! Är som att allt har vaknat till liv igen sedan jag kom hit! Allt känns så enkelt, och jag njuter verkligen av att få drömma fritt och leka med alla tankar om hur jag skulle vilja ha det.

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s