Bästa månaden

Har utan tvekan varit en av de bästa månaden i mitt liv. Har haft väldigt dåligt internet i stugan som jag bott i, så jag har inte kunnat uppdatera om allt. Men oj oj, hade aldrig kunnat tro att så mycket kunde utveckla sig på en gång! Har redan börjat arbeta i Nackareservatet med Lekfullt Lärande verksamhet och det är så otroligt roligt. Får sån inspiration och så mycket idee’r när jag är ute i skogen. Är verkligen en härlig upplevelse att kunna leva på att göra det roligaste man vet. Nu är juli över och jag har fått säga hej då till stugan. Hoppas så att jag kommer hitta något boende så jag får fortsätta att bo så här!

IMG_8270IMG_8992 IMG_7192 IMG_8685 IMG_8707IMG_8302

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s