Ett liv fullt med möjligheter!

Tack för all respons som jag fick på mitt förra inlägg. Alla ni vänner som har hört av er och alla nya fina människor som har dykt upp tack vare detta! Har inte hunnit svara till alla er. Har inte heller fått till att skriva en lite mer konkret text på vad jag söker och vilka möjligheter jag funderar mellan. Men vill inte stressa med något och behöver ta allt i lugn och ro så det blir lagom för huvudet. Vill inte heller ”fastna” för mycket i en färdig ide’hur jag tänker att det ska vara – utan vara öppen för er och de möjligheterna som kommer.

IMG_7001

Så ni som vill och är nyfikna får jätte gärna skriva till mig och berätta lite om er själva och vad ni drömmer om i ert liv. Ni får även gärna skriva lite om er relation till djur och vad som är viktigt för er för att må bra tillsammans med djur. Vad tror ni är det viktigaste som vi kan göra för att ge våra djur ett bra liv? Välj själva vad ni vill berätta om. Om ni har funderingar på hur det skulle vara att samarbeta med mig får ni gärna skriva om ni undrar om något. Om ni brinner för mer förutom djur, får ni gärna berätta om det med. Om ni vill förstås! Jag funderar ju själv mycket på hur jag vill utveckla Lekfullt Lärande med fler kreativa former, där det kanske inte alltid behöver vara med djur.

Så låt oss drömma fritt allihopa och så ser vi vad vi landar i tillslut! Vill också hälsa att det inte är för sent för fler att höra av sig. Jag vill lyssna på er alla! Det är väldigt stort för mig det här, och det är viktigt att ge det tid. Så fortsätt att höra av er och så tror jag det kommer växa fram något riktigt bra!

Ni får även jätte gärna fortsätta att dela detta så fler kan hitta hit! 🙂

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s