Föreläsningar för lärare och andra nyfikna vuxna

Vi kommer gärna till er skola, arbetsplats eller förening och inspirerar genom en eller flera försläsningar.  Föreläsningarna är vanligtvis 2 timmar och kan anpassas efter 9-100 deltagare.

Lära ut till barn om djur; Samarbete – Utveckling – Empati
Den här föreläsningen riktar sig till dig som arbetar som lärare, djurguide, djurtränare, djurvårdare eller på annat sätt är intresserad av att ge barn kunskaper om djur.

Här får du mycket tips och inspiration om hur man kan lära ut och samtidigt arbeta för att stödja barnen i sin emotionella utveckling. Vi vägleder i hur man kan lära ut om djur och samtidigt få barnen att samarbeta, få vara delaktiga och få självförtroende. Vi kommer delge många idéer på hur man kan lära ut och samtidigt skapa ett intresse och engagemang så man når ut till alla oavsett intressen. Detta och mycket mer kommer vi prata om på denna två timmar långa föreläsning.

Barn och Idrott; Samarbete – utveckling – självförtroende
Föreläsningen riktar sig till dig som arbetar som idrottslärare, fritidslärare, tränare, eller på något sätt arbetar/lära ut till barn inom idrott.

Hur kan man få alla att känna självkänsla och barn att tycka det är roligt med idrott? Hur stödjer vi barnen till att hitta glädjen i själva uppgiften och inte i resultatet? Hur kan man bygga upp aktiviteter som får barnen att uppmärksamma och komma närmre varandra? Här får du mycket inspiration och idéer på hur man kan bygga upp idrottsövningar så barnen utvecklas utifrån sina förmågor utan att någon känner prestationsångest.

Att lära ut till barn; samarbete – utveckling – empati
Den här föreläsningen riktar sig till lärare, fritidspedagoger, föräldrar och till alla er andra som lär ut eller umgås med barn.

Hur kan man stödja barn till att känna självkänsla? Hur kan man väcka intresse och entusiasm till att vilja lära sig hos barnen? Hur får man barn som nästan aldrig vill prata att börja öppna sig och bidra med sina tankar till andra? Här får du mycket ide’er och inspiration för hur hur du kan stödja barn i deras empatiska utveckling och få barnen att känna självkänsla när ni lär ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s