Fårklippning på fårens villkor

Tack bästa Jennifer, Andra och Åse för all hjälp med fåren igår. Vilka hejjare på att klippa och läsa av fåren ni är! Är sjukt imponerad! Har nog aldrig varit med om smidigare och mer avslappnad klippning! Så himla kul sätt att umgås på! Det här med klippningen har verkligen gått från att vara en stress till att bara vara roligt, tack vare all hjälp jag fått de sista gångerna!

IMG_6056DSC_0262IMG_6058IMG_6059

Eftersom vi alltid vill ta allt i fårens takt och aldrig hålla fast dem eller vända dem upp och ner för att få dem klippta, brukar det ta sin lilla tid att bli klara med klippningen. Men jösses nu känns det äntligen som all träning har gett resultat. De stod helt blixtstilla och nästan somnade när vi klippte och borstade dem och bara njöt!

Shaun som ALDRIG någonsin under hela sitt liv har låtit någon annan än mig klippa honom stod och njöt när Jennifer och Åse klippte honom som om han aldrig gjort annat. Är nästan lite chockad av förvåning. I vanliga fall brukar vi behöva ha en person som gosar med honom och en person som avleder honom med godis eller något att pyssla med plus en ja och nej target för att klara klippningen med honom.. Men nu bara stod han där och lät sig bli klippt och jag och Andra kunde sitta och klippa Benjamin och Gimly medan han blev klar!

DSC_0300DSC_0243DSC_0281

Helt underbart att får se Shaun såhär! Vilken förändring!

Sahun 2SahunShaun 3shaun 7DSC_0244DSC_0327

Är verkligen så sjukt glad för all hjälp! Hade varit så svårt att få till detta själv. Så himla roligt att göra detta med er! Ni är så bäst! Vilken känsla ni har!

TACK Andra för alla fina foton!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s