Öppet hus på Stockholms katthem!

Stort tack till Susanne på Stockholms Katthem som bjöd in oss till denna roliga dag. Även ett stort tack till Oskar som hjälpe till att köra upp montrarna till Sandra. Var jätte kul att det var så många som kom och gjorde så fina saker till katterna. Var även en jätte roligt att Helen och Edvin ville vara med och inspirera oss alla med ideer på roliga saker som vi kunde göra till katterna. Ni hjälpte  även de små barnen med deras leksaker på det mest finaste sättet.  Kändes som om ni aldrig gjort annat!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s