Höstkul med djur! Torsdag kurs: ”Att ta hand om en hund”

IMG_5369

Vi började dagen med roliga samarbetsövningar och lekar. Sedan hade vi en genomgång om hundar språk och vi pratade extra mycket om hundars lugnande signaler hur man kan arrangera hund-möten utan att hundarna känner sig trängda av varandra. Vi gav oss ut på promenad med Toddy och Ella och hade stort focks på att läsa av deras språk i träningen. Efter en stund fick vi stor nytta av våra kunskaper, för till vår stora glädje kom Sandra och Anansia och överraskade oss på vägen. Detta blev en jätte bra övning för Ella som inte var så van vid andra hundar. Vi turades om att träna hundarna och fick lära oss vilken stor skillnad det var på hur vi skulle lägga upp träningen beroende på vilken hund vi tränade. Alla behövde träna på olika saker och det var väldigt lärorikt för både hundarna och oss. Sedan hade vi  en mysig picknick nere vid en lite sjö, där hundarna fick bada och hålla på med spårövningar.

IMG_5400

IMG_5381

IMG_5396

IMG_5417

IMG_5476

IMG_5472

IMG_5431

IMG_5483

IMG_5389

IMG_5486

IMG_5493

Bild | Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s