Fårträning!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

På eftermiddagen tränade vi med fåren. Vi började träningen med en promenad. Sedan fick de träna på en rolig bana som Helen byggt till dem. Här fick de öva på allt ifrån att hoppa hinder, snurra på en planka, följa target, stanna kvar på sin plats till att lägga sig ner. Är alltid lika roligt att se dem träna. Trotts att vi släppt dem lösa så de kan gå runt och äta gräs, är det som om de aldrig vill sluta träna. Kopplet sätter vi bara på, för att fåret ska veta vem det är som just då blir tränad. De fåren som inte har koppel på sig får vänta på sin tur och gå runt och äta gräs. Efter träningen blev alla ordentligt ompysslade. Vi borstade dem och började klippa dem. De stod alldeles stilla när vi klippte dem. De blundade och höll nästan på att somna. Är verkligen stor skillnad på hur de är nu, jämfört med hur de var för några år sedan. Se gärna filmen här om fåren Shaun, om vad en träning uppbyggd i små steg utan tvång kan göra.

IMG_5339

IMG_5345

IMG_5372

IMG_5334

SAMSUNG CAMERA PICTURES

IMG_5411

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s