Glada kaniner

IMG_9547

Selma och Lucida verkar ha funnits sig väl tillrätta här. Det är en fröjd att se dem. De rusar runt i hagen, hoppar högt upp i luften och följer en var man än går. De älskar att komma upp i knäet och de vill alltid vara med på allt!  Så fort man är trött är det bara och gå ner i hagen och lägga sig hos dem, så är det som om deras energi smittar av sig och jag blir genast piggare. Är så sjukt glad att de är här!

IMG_9390

IMG_9526

IMG_9338

IMG_9319 IMG_9501 IMG_9301

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Glada kaniner

  1. Exmatte Stina skriver:

    Har du bytt namn på dem? 🙂

    • Ja, råkade hela tiden säga Selma till Sally så till sist bestämde jag mig för att kalla henne för det. 🙂 Lucida kallar jag för lite både och. Tyckte det var ett så fint och ovanligt namn när jag såg det i hennes papper. 🙂 Hoppas det känns okej för dig. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s