Att få hjälp att förverkliga en dröm

En dag när Oskar och jag höll på med Kaninerna började det regna. Vi gick under taket och blev sittandes där ett tag medan regnet öste ner. Vi tittade på kaninerna som sprang runt i röran av halvdana staket och grindar som nästan höll på att rasa samman. Oskar frågade mig hur jag önskade att ha det runt omkring om jag fick drömma helt fritt.

Jag ritade en sluddrig skiss på hur jag önskade att det skulle se ut och det dröjde inte länge innan både Oskar och Marin hakade på. Vi köpte plankor och började snickra små steg i taget och ingen hade nog kunnat gissa att det var så roligt som det var. Vi bestämde att det här projekt ska aldrig stressas fram, utan vi ska göra så mycket i en sån takt så det hela tiden känns roligt.

Och några veckor senare börjar det verkligen hända saker! Skickar med lite bilder på bygget som håller på att växa fram. Tack bästa Martin och Oskar, är sjukt roligt att få göra detta med er.

IMG_4796 IMG_4812 IMG_4832 IMG_4838 IMG_4940_MG_4990IMG_4864_MG_4981_MG_5006

I helgen hände det ännu mer som jag inte hunnit fotografera. Är så kul att steg för steg kunna ta bort allt gammalt. Detta ger verkligen energi!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s