Stort tack till Skandia – Idéer för livet!

Något av det bästa som hade kunnat hända oss är att vi har fått stöd från Skandia – Idéer för livet med ett bidrag på 15.000 kr. Det känns helt fantastiskt och ett oerhört stöd när vi nu ska få vår hittills ideella verksamhet att växa till något som vi kan försörja oss på. Det är ett stort och viktigt steg för att vår verksamhet ska kunna växa och hjälpa så många som möjligt. Dessa pengar kommer att gå till inköp av projektor och marknadsföring såsom annonsering och tryck av foldrar,  affischer,  Visitkort samt ekologisk mat till sommarlägren. Tack vare Skandias stöd kan vi nu hålla kurs och lägeravgifter billigare så fler kan ha möjlighet att ta del av verksamheten.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s