Praktik på Sjöliden

Har varit en riktigt rolig vecka tillsammans med Helen. Hon har gett mycket till både oss och djuren under sin praktikperiod. Under veckan har vi tränat djur, gått på hundpromenader, byggt upp kurser, hållit kurs, städat burar, gjort berikning, matat djuren, inrett stugan, satt upp affischer om verksamheten, gjort undervisningsfilmer och mycket mer!

Har varit rörande att se vilket tålamod hon har haft med de skygga små kaninungarna. I början kunde vi inte ens vara tio meter ifrån dem utan att de skulle springa och gömma sig men under veckan blev de bara tryggare och tryggare för varje dag som gick.
Har varit en stor hjälp att ha henne med i utformandet av kurser, hon tänker på sådant som inte jag hade tänkt på i förhållande till hur man te.x. kan lära ut och samtidigt stödja till självkänsla och hur man kan anpassa kurserna så att man får med sig alla utan att någon ska känna prestationsångest. Hon satte dessutom ihop en kurs för sin lärare som kom på besök. Hon blandade lekar, överraskningar, filmer, praktisk träning med djuren på ett helt fantastiskt sätt!

Var även Mycket roligt att Andrea kom förbi en av dagarna efter skolan. Vi tränade med fåren och varvade det med läxhjälp med Thomas. Fåren var på strålande träningshumör och rusade runt tillsammans med oss och hoppade hinder.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s