Som man kan längta efter dessa dagar..

Efter de där dagarna när krafterna räcker till för dem man älskar.. Jag vet inte, men kanske uppskattar jag dessa dagar mer än någonsin nu, när jag fått känna på hur det är att verkligen inte orka, hur gärna man än vill. 

Efter många hängiga dagar i en säng, släppte det plötsligt och jag fick ha en riktigt pigg och rolig dag med min fina syster. Som jag saknat henne. Vi var ute nästan hela dagen, pratade, gjorde lite skolarbete och tränade med djuren. Sedan åkte jag upp till älskling i Stockholm. En sån himla fin dag.

IMG_6989

IMG_6714

IMG_6829

IMG_6897

IMG_6919

IMG_7015

IMG_6671

IMG_7056

IMG_6941

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s