Hoppfullhet för Snövit

IMG_0316

Oj oj, vad det hänt mycket sista tiden.. Mycket har handlat om denna underbara tjej som blev mycket allvarligt sjuk i veckan. Jag och Oskar åkte akut in till djurkliniken Roslagstull, där vi fick mycket hjälp. Sedan fortsatte ett mycket intensivt arbete hemma, med mediciner och stödmatning många gånger per dag. Men nu börjar äntligen den värsta krisen vända och det är svårt att beskriva hur lättade vi blev av att se henne börja äta mat och busa runt med Stampe! Till och med kartongrivande på natten, blev plötsligt fantastiskt att höra från henne.. Kan sitta och titta på henne hur länge som helst. Oskar har till och med skaffat en kamera så han kan hålla koll på henne på jobbet, så hon äter ordentligt när vi inte är hemma. Hoppas av verkligen att allt fortsätter så här. ❤

IMG_6434

IMG_7120

IMG_5920

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s