Är så sjukt himla stolt

Är en fantastisk känsla när allt bara funkar och flyter på. Mina underbara baggar, vad mycket som hänt! Går knappt att föreställa sig att det knappt gick att gå nära dem för några år sedan..

IMG_0059

Idag var vi för första gången ute på en längre promenad ute på grusvägen. Vi pratade med grannar, mötte cyklister och mötte bilar som kom i full fart emot oss och fåren klarade det alldeles galant. Vi gick även upp till stora bilvägen och kollade på bilarna och de verkade inte det minsta skrämda. Känns som om min dröm om att gå över bilvägen och ta långa promenader i skogen plötsligt känns mycket nära!

IMG_7075

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Är så sjukt himla stolt

  1. Men åååh vad underbart! Jag höll på att ”tämja” fåren på min lokala 4H gård för nåt år sedan, de följde mig när jag hade godis och vi gick lite runt gården och på ridbanan. de älskade att blir borstade…åh vad jag saknar det. Måste ta o besöka 4H snart igen. 🙂 Är ni en typ av 4H -gård?

    • Oj förlåt missade helt din kommentar. Men vad roligt! Det måste de ha uppskattat mycket. Förstår att du saknar det, är ett av det bästa som finns att vara med dem! Nej, vi är ingen 4H gård, vi har fåren privat. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s