SWABAdjur – träff

IMG_8112 (På bilden från vänster: Eva Bertilsson, Carolina Fransson, Hedvig Zetterberg och hennes son Anton, Tove Björlin, jag och Ann Bertilsson)

Åh, vad denna dag var fin! Efter att ha varit sjukskriven så länge betydde det extra mycket att få komma ut och prata om allt jag brinner för med alla dessa fantastiska människor. Sista tiden har jag mer och mer accepterat att allt är som det är och jag njuter verkligen av att pyssla med allt i min takt. Men samtidigt finns det också en känsla av att stå lite utanför sitt liv. När jag under så lång tid mest har gått och haft allt jag brinner för i huvudet, utan att kunna göra det i praktiken. Men under den här dagen försvann allt det där. Även om jag inte kanske klarar att hålla kurser ännu, så kan jag ändå göra det jag älskar genom att träffa människor så här. Det glädjer mig något oerhört att kroppen orkar med det nu.

Vi pratade bland annat om tillämpad beteendeanalys och att kunna definiera de begreppen som vi använder när vi arbetar med djur och människor. Väldigt intressant och lärorikt. Nästa gång ska vi öva på att dokumentera våra beteendeinterventioner på ett så systematiskt sätt som möjligt, vilket jag ser mycket fram emot. Blev väldigt inspirerad när vi pratade om EABA-konferensen, hoppas att jag är så pigg så jag kan vara med då. Men, men vi får ta en sak i taget. Inte nog med allt spännande vi pratade om så fick vi vara med på två lektioner i belöningsbaserad ridning med Carolina Fransson.

Tack alla för en super fin dag!

IMG_8166

IMG_8151

IMG_8206

IMG_8190

IMG_8174

IMG_8210

IMG_8220

(Maria Bengtsson Yttermyr och hennes fina häst Boogie)

IMG_8204

(Och till sist en mycket trött Toddy..)

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s