Friare kaninliv!

Nu har det gått ett år sedan en helt fantastisk grupp skapades på Facebook. Över 600 människor som brinner för att ge deras kaniner ett friare liv. Vill av hela mig själv rekommendera er att kolla in sidan och smittas av allas brinnande intresse för att göra det bästa för sina kaniner. Man blir som fylld av inspiration varenda gång man kollar in!

Passar på att ladda upp lite bilder till minne av några mina älsklingar och deras hagar genom åren!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

dscf4259_orig_SE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Detta var på tiden innan Lekfullt Lärande och mina föräldrars boende var uppbyggt på Sjöliden. Det var tiden då allt var kaninhage.. Nu står det ett helt hus här. Men tänk vad mina föräldrar lät mig bygga!

dscf9226_orig_SE

Som att inte den stora hagen räckte.. Nej, kaninerna skulle ha en lång gång också… 😛

dscf9242_orig_SE

Som gick ner till de här stugorna som ni kanske känner igen? Jag ville att kaninerna skulle kunna komma och hälsa på mig när de ville. Nu får alla kaninerna nöja sig med denna hage på 150 kvadrat och jag tror de är väldigt nöjda med det med. 😉 Men jösses vilka föräldrar jag har. Och vilka underbara kaniner jag fått lära känna ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Friare kaninliv!

  1. Ja, jag önskar mina kaniner hade fått ha det sådär när jag var liten… ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s