Att koppla av

IMG_5555

Igår var en sån där dag när jag lyckades göra allt det där som jag älskar att göra, utan minsta dåligt samvete över allt annat som ”borde göras”. Har haft svårt att göra det sista tiden i Gnesta, men denna dag visar att det går. Började dagen med att leka runt med Toddy och fåren. Älskar sådana här träningspass när jag bara är med djuren och belönar vad som händer. Följer med dem och låter dem visa mig vad de vill träna och så hakar jag på. Väldigt roligt, avkopplande och framförallt man har ingen aning om vad som händer. Det här träningspassat slutade med att fåren ville träna inne i huset…!
Skickar med en liten film från morgonen:

Efter maten fick jag så många saker fixade i bara farten. Visst är det märkligt vad smidigt allt kan gå när man lyckas slappna av och ta en sak i taget? Allt blev roligt, även alla ”måsten”.

Sedan gick jag på långpromenad med Therese och hundarna. Var så länge sedan. Verkligen roligt att ses igen. Jag visade henne en vacker skog som jag och Toddy nyligen har hittat. Var magiskt fint.

_MG_5648_MG_5652

_MG_5653 _MG_5655 _MG_5658

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s