Att ses igen

Tack vare Mia, Stefan och Eva kunde vi alla komma iväg och ha en helt underbar semester. Var verkligen vad vi alla behövde. Vet inte hur jag ska tacka er för att ni gjorde detta möjligt.

När man kommer iväg såhär inser man hur mycket man älskar det man har. Är så lätt att fastna i något slags ”görande” där man bara gör och gör.. Glömmer bort att bara vara med djuren, i all iver att ge dem allt de behöver. Har skrivit om det innan, men jag tycker att det är en stor utmaning på den här platsen att lyckas få allt att bli lagom. Jag vill ge så mycket att jag så lätt glömmer bort mig själv.. Behövde få komma iväg och fylla på med lite ny kraft och tänka igenom hur jag ska kunna hitta en balans som är bra för både mig själv och djuren.

IMG_6028

Äntligen hemma igen! Selma och Lucida och mötte mig vid grinden. De rusar efter mig var jag än går. Gick in i stugan för att hämta lite pellets till dem. Drog in doften av hö och kände mig så glad av att bara se alla. Vilja kom och hälsade och så släppte jag ut henne i stora hagen så hon fick springa av sig. Hon for runt i snön, grävde och verkade vilja göra allt på samma gång. Till och med Ludvig kom och hälsade vilket som är mycket ovanligt när jag varit borta en vecka. Han gillar inte förändringar, men han måste verkligen ha fått bästa möjliga bemötande, för så här avslappnad och framåt i sitt kroppsspråk brukar han inte vara när vi varit borta.

IMG_1222IMG_1244IMG_1257

När jag öppnade dörren till Eldar och Stampe for Eldar runt som en hund. Han studsade runt mig. Kastade sig upp i knäet. Slickade mig i ansiktet. Gjorde stora hopp i luften. Han kunde lixom inte få nog av att hälsa. Stampe kom också och lade sig nära mig. I över en timme ville han ligga nära och bli klappad. Var verkligen avkopplande att ligga där hos dem. Kunde inte slita mig.

Snön hade börjat falla ute. Toddy och jag gick ut och Sprang runt och busade med Selma och Lucida hack i häl. Sedan sprang vi ut och lekte på Isen. Fåren kom och hälsade och tog med oss och visade att de ville gå in för kvällen. Vi hälsade på hönorna som hade somnat i en hög tillsammans vid värmelampan. Var så mysigt att pyssla med allt igen.

IMG_1243

Inga toa-lådor och praktiska saker blev fixade, men ibland undrar jag faktiskt vad djuren föredrar mest. Allt kanske inte måste vara så himla perfekt jämt. De viktigaste är ju ändå att alla mår bra.

IMG_3881

Förutom mat vatten och utrymmen råder det ingen tvekan om vad Eldar tycker är viktigast.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s