Mycket kul på gång!

Just nu är det mycket på gång på Lekfullt Lärande. Vi förbreder för fullt inför sommarens roliga läger som ni snart kommer få läsa mer om här på hemsidan. På bilderna ser ni fåret Shaun, Gimli och Benjamin som blir tränade inför lägret. Här får de lära sig att gå i koppel ner till en sjö, vilket var mycket uppskattat.
Under den här månaden ser vi fram emot föreläsningar för gymasieelever och spännande företagsutbildningar och föreläsningar. Vi kommer registrera oss som företag och ordna med marknadsföring och mycket annat skoj!Thomas och jag (Mikaela) har dessutom flyttat ut till en liten ö tillsammans eftersom vi vill kunna arbeta så mycket som möjligt med företaget tillsammans och slippa pendla så långa sträckor varje gång vi ska arbeta. Vi får verkligen arbetsro här ute och det finns ingen ände på all inspiration och utvecklande idéer som hela tiden kommer upp!

Vi håller desstom tummarna för att “Playing For Change” och “Idéer för livet” vill stödja vårt arbete, så vi kan nå ut och hjälpa så många som möjligt och förbättra vår verksamhet till det bästa möjliga.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s