Andra vägar

Den sista tiden har jag varit på en företagsmässa med många lärorika semiarier och utvecklande rådgivning. Jag och Tove har även varit på Företags Akademins introduktionskurs där vi började kartlägga vårt kompetensbehov. Var riktigt roligt att bolla idéer med andra företagare och jag fick många bra insikter under denna dag. Jag ser fram emot att gå utbildningar och seminarier. Är verkligen roligt att arbeta med alla kurser och föreläsningar som håller på och utvecklar sig just nu.

Även om vi inte gick vidare till steg 3 i Playing For Change, känns det inte som att något av allt det arbetet som Tove och jag lade ner för att gå vidare gjordes i onödan. Har nog aldrig känt mig så målinriktad som jag är nu. När jag träffar andra företagare och coacher vet jag precis vad jag ska ställa för frågor för att få den vägledning som vi behöver för att kunna förbättra verksamheten till det bästa möjliga. Jag känner mig inte lägre rädd för att bolla idéer med dem som kommit lägre än mig, jag är inte rädd för att de ska säga att vår ide inte fungerar…

Nu handlar det om att se vad som inte fungerar och framförallt VAD det är som fungerar och fortsätta att utveckla det till något riktigt bra. Känns som att något utvecklar sig varenda dag i rätt riktning och jag vet att vi kommer hitta vägar för att komma dit vi vill. Kanske får vi stöd av Playing For Change nästa gång eller så hittar vi andra vägar. Oavsett vad som händer kommer ingenting att få hindra mig för att göra det jag brinner för, däremot vet jag att allt som händer kommer utveckla mig och alla idéer till det bättre.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s