Lite bilder på vad som hänt den senaste tiden!

En regnig dag åkte vi till Therese som har djurhemmet ”Gosarnasmarsvin” och hämtade djuren som ska få vara med på sommarlägren.

Vi hälsade på hästarna och pratade djurträning och det var inte lätt att åka därifrån.

Bilen blev fylld med burar och fyra marsvin och två kaniner. Stort tack Therese för att du ordnade detta för oss.

Sedan hade vi fullt upp att inreda alla burar och förbreda oss för att Länstidningen skulle komma och skriva ett repotage om verksamheten.

Kändes riktigt bra med intervjun och fåren, hundarna och kaninerna ställde fint upp sig så fotografen kunde fota. Ska bli riktigt roligt att se hur reportaget blev nu på fredag.

Kaninerna fann sig snabbt tillrätta och sprang glatt runt och utforskade stugan.

Här letas det godis för fullt i halmen. Genom att gömma födan får marsvinen lägga ner väldigt mycket mer tid åt att hitta maten än om vi lagt det i en skål. Detta har varit ett mycket bra sätt att sysselsätta dem på medan de väntar på en större hage.

Under 3 dagar har jag gått en utbildning på företagsakademin och blivit certifierad att använda Inscape DiSC® Classic -Profiles i personalutveckling och coachnig. Jag har fått lära mig om DiSC®-verktyget, vilket som var mycket lärorikt att få lära mig mer om både mig själv och andra, samt hur jag kan anpassa min kommunikation på bästa sätt till andra. Var mest givande att få träna på att  ge feedback och coacha andra deltagare. Men själva verktyget som sådant ser jag både fördelar och nackdelar med beroende på hur man använder sig av det. Men det hinner jag inte gå in på nu, för nu vill Toddy gå ut på promenad. 🙂

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s