Nya terapikaninen ”Eldar Bronko”

IMG_8885

Något väldigt roligt som också hänt på sistone är den här lilla kaninungen som har fått flytta in hos oss. Han är en enörad liten belgisk Jätte, då hans mamma bet av örat på honom när han föddes. Troligtvis av misstag när hon skulle bita av navelsträngen. Älskar verkligen den här underbara lilla krabaten. Trots att han inte varit här så länge, tyr han sig redan något alldeles oerhört till människor. Han vill alltid vara i centrum och ligga och gosa. Han stortrivs i sin hage och det är så fint att se honom studsa runt i hagen, gräva hålor och rulla sig i sanden. Han verkar även ha fäst sig mycket vid Selma och Lucida. De ligger ofta bredvid varandra vid nätet. Tror inte det ska vara några problem att få sams dem sen när Eldar blivit kastrerad.

IMG_8765

IMG_8775

IMG_8791

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s