En stor dag

IMG_2672

Therese Lilliesköld från Empatia, på besök på Lekfullt Lärande idag 

Jag har verkligen världens bästa arbete. Men det är något som har blivit väldigt klart för mig sista tiden. Jag längtar verkligen efter människor. Den inspirationen som jag känner när jag t.ex. har varit på SWABA-djur träffar är svår att ta minste på. Betyder mycket att bolla allt man brinner för, med människor som brinner för liknande. Och framförallt längtar jag efter att hitta någon att dela spännande projekt med. Är roligare att göra allt tillsammans med någon och samtidigt kan man dela en del av ansvaret och arbetsbördan så det blir mer lagom. Har helt underbara kollegor som jag arbetat tillsammans med, men just nu har de mycket annat i sitt liv. De är fortfarande ett enormt stöd, men jag förstår att jag behöver skapa mitt liv och de behöver vara fria att gå sin väg, även om de såklart alltid är välkomna tillbaka.

Att hitta den rätta trodde jag skulle ta lång tid. Men jag hann knappt börja leta innan hon sitter här bredvid mig hos djuren och pratar. Allt hon säger bara stämmer. Hennes ord kunde varit mina ord. Hon satte ord på allt det som jag också drömmer om. Tänk att man kan önska sig något så stort och så fanns hon där så nära. Till och med boende i Gnesta är hon. Hon har en stor kunskap och samtidigt en enorm känsla för både människor och djur. Ingenting är ju bestämt ännu om hur vi ska samarbeta och vad vi ska göra – men allt känns bara så rätt, vad det nu än blir.  Vill varmt rekommendera er att kolla in på hennes hemsida och läsa om hennes fantastiska arbete : (http://empatia.se/), hon säger att den är under uppbyggnad, men jag tycker den är jätte fin. Om ni vill får ni även läsa lite om REDE (http://www.rede.se/), som hon också arbetar med. Men vi får se vad det blir, är bara så glad att jag fått träffa henne oavsett vad allt leder in på. 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En stor dag

  1. vad härligt att läsa! 😀 jag tycker också hennes hemsida var jättefin, en av de finste jag sett. lagom mkt. saker, ändå vacker. stilren och enkel att överblicka. 🙂 skulle bara önska ett formulär/gästbok för att besökare på sidan enklare ska kunna lämna kommentarer…du kan ju hälsa henne det. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s