En så stor present

En dag när jag kom hem hade min lillebror tagit mina brädor och snickrat ihop detta. Han tyckte att kaninernas förra hus var alldeles för rangligt och fult sa han. Han hade dessutom till skillnad från det förra huset tänkt på att bygga flera ingångar/flycktvägar så kaninerna vill vara i huset. I det förra ville de knappt vara i på grund av att det bara fanns en ingång.

Vet inte hur jag ska tacka honom. Han är så sjukt omtänksam och kaninerna har aldrig haft ett så fint hus. Det var mycket tack vare honom som jag vågade börja hålla klicker kurser som ni kan läsa i texten ”hur det började” och inte nog med det, så kanske det nu är han som kommer att lära mig det som jag behöver inför en ny ide’ som jag har. En ide’ som jag kanske hoppas kunna hålla på med nu i väntan på att jag kanske blir så frisk så jag kan arbeta med Lekfullt Lärande igen.

Men, men jag vill inte säga för mycket ännu. Det viktiga är att få skapa och pröva våra idee’r. Är bara så sjukt tacksam för allt som Martin och Oskar har hjälpt mig med sista månaderna. Är som Terapi att hålla på och Snickra. Framförallt så roligt att göra allt det som vi gjort tillsammans med dem. ❤

IMG_5522 IMG_5698Martins fina bur som han byggde till mig och kaninerna.

IMG_5815

Till vänster där borta ser ni en ny Grind och staket som Martin och Oskar hjälpt mig med till Eldar.

IMG_5804Här har staketet blivit högre så det ska bli lite säkrare mot rovdjur och katter. 

IMG_5808Här har vi rensat bort de gamla staketen så allt blir en hage som går ihop med den stora hagen till Lucida och Selma. Det finns gånger in underifrån om de vill gå in i den rosa buren. 

IMG_5809Vilja och Ludvig har har fått ett nytt staket från stugan till väggen. De har också fått en ny lucka som är mycket säkrare än kudden som vi hade där innan. 

IMG_5820

Här har det blivit an grind och Staket in till Vilja och Ludvig samt ett provisoriskt staket med kompostgaller till Eldar. 

Tror aldrig jag fått så mycket hjälp med djuren i hela mitt liv. Det är roligt att dela ett av det bästa man har tillsammans med dem. Verkligen tack bästa bästa Martin och Oskar!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s