SWBAdjur-träff i Göteborg

Nu är jag tillbaka efter en underbar vecka tillsammans med Oskar och Toddy ute på Orust. Hos Oskars pappa och Inger. Har verkligen varit skönt att vara där och bara ta det lugnt och fylla på med ny kraft.

Inte nog med det ordnades det en SWBAdjur träff, som jag tack vare Oskar hade turen att få vara med på. Tack bästa älskling för att du gjorde detta möjligt!

Dagen började med att jag åkte hem till Hedda och hälsade på både henne och hennes katter. Var rörande att se henne med katterna och deras fina relation och hur hon anpassat hela hemmet så de ska få utlopp för så många behov som möjligt. Vi pratade om livet och allt det som ligger oss nära om hjärtat. Är så obeskrivligt glad att vi fick till detta Hedda! Det betydde mycket att kunna sitta och prata så här i lugn och ro.

Sedan åkte vi tillsammans ut till Karin Stillberg, hennes hästar och detta underbara gäng. Åh vad jag skulle vilja skriva hur mycket som helst om denna dag och allt vad ni gav mig. Men hoppas ni förstår vilka inspirations källor ni är! Varenda en utav er. Är helt fylld med kraft och nya ide’er. Betyder mycket att få bolla alla sina tankar och ta del av era tankar. Önskar så att ni bodde närmare så man fick lära känna er alla och prata mer! ❤

Så verkligen tack Embla, Malin, Karin, Hedvig, Anton, Ann-Louise, Anna, Karin, Hedda, Jenny, Eva, Marie och Marie för denna underbara dag!

IMG_9576IMG_9583 IMG_9592 IMG_9600 IMG_9625IMG_9628IMG_9656IMG_9630


Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s